vineri, iunie 27

datu' cu parerea: fluture-bezmetic.ro

blogul domnisoarei alexandra ioana are un domeniu si un alt titlu care nu prea au legatura amandoua, dar nu cred ca pasa cuiva, blogul e genial!

alexandra avea mai demult o emisiune proprie pe evoTV (care se lauda a fi prima televiziune online romaneasca), si era defapt un video log; destul de interesant si acela, foarte sincer si neregizat, dintr-o bucata, asa. apoi mai era profilul ei de pe 360, unde avea un blog foarte asemanator la continut cu cel de astazi.

este vorba in principiu de versuri, ganduri si idei, despre barbatii din viata ei, in genere(care vin si pleaca cam des, bag de seama). ea descrie foarte colorat stari si emotii, colorat si necenzurat intr-un stil foarte caracteristic. si imi place mult sa citesc cand am timp, pentru ca trebuie savurate pe indelete unele imbinari deosebite de cuvinte.

design-ul blogului este unul foarte colorat si feminin. defapt tot blogul denota o personalitate foarte bine conturata, este foarte subiectiv... personal si intim chiar.

ii recomand cu caldura blogul: fluture-bezmetic.ro

4 comentarii:

  1. Tu chiar nu ai despre ce sa scrii daca ai ajuns sa scrii un articol despre blogul altcuiva... Injura-ma acum, dar nu-mi place postul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. defapt am sa scriu despre fiecare din blogroll, k sa stie lumea ce gaseste acolo, inclusiv de al tau. si nu e obligatoriu sa fie pozitiv review-ul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru initiativa. Intru pt prima oara pe blogul tau, dar imi place interpretarea ta lipsita de egoism.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.

    RăspundețiȘtergere

eu ii citesc: