sâmbătă, iunie 7

nu, nuuu, NU!

refuz sa fac parte din blogosfera! nu-mi place nici termenul macar... adica bloggerii traiesc undeva mai sus decat restul populatiei, sau ce? ori vine ca explicatie pentru aerul rarefiat si lipsa de activitate cerebrala a celor care scriu pe net? nu, nu sunt in blogosfera, am hotarat. lumea mea se va denumi tot BlogLand cum am scris eu mai demult... cand ma plangeam de postarile prietenilor mei plangareti(vai ce zi proasta am avut in tramvai... vai, ce aglomeratie e la metrou; vai, ce urat s-a uitat nenea ala la mine. vai, vai... vai!).

deci, de acum raspund la numele de bloglander, blogger sau idiot-complet - oricare va pare mai apropiat de inima sau de adevar. blogland-ul e lumea mea, iarasi, cu mine in centrul universului, web-ul tot se invarte in jurul meu(evident)!

Pinky, tonight... we take over the wooorld!

inca un lucru, postarile mele vor fi groaznic de imprevizibile ca recurenta sau densitate, asa ca recomand sa va abonati la feed daca planuiti sa mai treceti pe la mine. am sa ma straduiesc sa scriu de vreo 2 ori pe saptamana. in plus, am sa mai invit cativa prieteni sa scrie si sa impartaseasca din ideile lor cam tot in fiecare saptamana(pana raman fara prieteni?)

si in plus nu stiu nici despre ce naiba am sa mai scriu in viitor... in principiu am jurat ca m-am lasat de evocat amintiri romantice si la fel de dureroase ca o duzina de lovituri cu capul de perete... si probabil nu voi mai scrie nici versuri ca pe cel mai vechi dintre blogurile mele...

don't worry! i'll think of somethin'...

ahhh, maine sper sa ajung pe la bookfest(ultima zi). am sa va povestesc daca ies la fel de entuziasmat cum intru. daca nu... NU!

4 comentarii:

  1. Prietenii tai (care vor da cu subsemnatul pe blogul tau) vor fi din blogosfera sau din blogland?

    RăspundețiȘtergere
  2. vor fi de unde vor ei, e perspectiva lor!

    dar universul meu oricum cuprinde TOTUL, deci pentru mine "bloglanderi" pana-i expulzez din vreun motiv idiot(probabil)

    ...promit ca intotdeauna voi gasi un motiv!

    RăspundețiȘtergere
  3. tu, draga aripa, daca ai nevoie de ceva ajutor cu css-ul nu ezita sa ma intrebi.

    ahhh... si pozele tale de pe deviantart chiar se ridica la rangul de arta(cunosc o groaza de fotografi care nici nu se apropie)

    RăspundețiȘtergere

eu ii citesc: